Werkwijze sliderafbeelding

Accountant in business

Heeft ondernemende competenties en creert meerwaarde in uw team.

Versterk uw business team met een interne accountant. Een professionele sparringpartner, uw rechterhand voor risicobeheersing en groei.

Kennis en snelheid in het business team staan garant voor succes. Uw (parttime) accountant in business in de rol van (CFO/COO) ontwikkelt strategie & governance, optimaliseert door digitalisering, big data analyses en voorkomt irrationeel gedrag met hoge risico’s. Uw organisatie wordt met een accountant in business slimmer, creatiever en autonomer. De kers op de taart is dat de jaarrekening uitgebracht wordt met uw eigen bedrijfslogo, het is tenslotte toch uw familiebedrijf!

Deze vorm van accountancy met een accountant in business is zeer aantrekkelijk voor MKB ondernemingen met een jaaromzet tussen € 2 miljoen en  € 12 miljoen.

Bent u voornemens uw familiebedrijf over te dragen of te verkopen dan voegt een accountant in business zeker meerwaarde toe. Strategische kopers zijn altijd bereid meer te investeren in een financial & operational excellence organisatie, zeker met een (parttime) accountant in uw business team op de sleutelpositie van financien.

Kosten

Het uitgangspunt is dat wij budgetneutraal, dus zonder meerkosten uw management team versterken met een accountant in business. Door het vervangen van uw externe accountant voor een interne accountant en het budget als kostendrager in te zetten ontstaan er al snel mogelijkheden voor een interne parttime CFO functie.

Werkwijze sliderafbeelding

Neem nu contact met ons op voor meer informatie!