Werkwijze sliderafbeelding

Accountant in business

is lid van uw management team en vertrouwenspersoon voor de familie

Vervang uw externe commerciele accountant voor een interne accountant in uw management team. Dat is wat u wilt en werkt ook veel beter.

Uw huidige budget wordt veel effectiever ingezet zodat uw business team versterkt kan worden met een parttime CFO/COO. De jaarrekening wordt net als bij grote bedrijven intern door uw accountant in business samengesteld en ook uitgebracht met uw bedrijfslogo. Dit is de 1e stap naar een financial excellence organisatie. Door maatwerk en het vervangen van uw externe accountant voor een interne accountant is deze optie bereikbaar en sneller te realiseren dan u zou verwachten.

Naast financial excellence zal uw accountant in business aansturen op operational excellence. Met Black Belts in het team worden optimale beslissingen genomen. Realiseren van de missie van uw familiebedrijf wordt sneller bereikt door de juiste keuzes te maken en business intelligence is hierbij meer dan wenselijk.

Bent u voornemens uw familiebedrijf over te dragen of te verkopen dan voegt een accountant in business altijd meerwaarde toe. Strategische kopers zijn altijd bereid veel meer te betalen voor een financial & operational excellence organisatie, zeker met een accountant in uw business team op de sleutelpositie van financien. Dus zowel voor de korte en lange termijn voegt een accountant in uw business team altijd meerwaarde toe. Pak deze kans en werk aan succes door financial excellence.

Kosten

Budgetneutraal, dus zonder meerkosten wordt uw management team versterkt met een accountant in business in de functie van (parttime) CFO/COO/controller. Vanzelfsprekend bekijken we eerst de huidige situatie van uw familiebedrijf, starten verbetertrajecten en optimaliseren met flexibele maatwerk oplossingen. 

De accountant in business optimaliseert de administratieve organisatie waardoor werkzaamheden effectiever en tot wel 30% efficienter uitgevoerd worden. 

 

Werkwijze sliderafbeelding

Neem nu contact met ons op voor meer informatie!