Werkwijze sliderafbeelding

Accountant in business

Heeft ondernemende competenties en creert meerwaarde in uw team.

Versterk uw business team met een interne accountant. Een professionele sparringpartner, uw rechterhand voor risicobeheersing en groei.

Kennis en snelheid bepalen het succes van uw onderneming en daar heeft u een sterk intern business team voor nodig. Uw (parttime) accountant in business is een interne accountant (CFO) die onderdeel uitmaakt van uw business team en alle werkzaamheden van uw accountantskantoor overneemt. Uw organisatie wordt slimmer, creatiever en autonomer en de kers op de taart is dat de jaarrekening uitgebracht wordt met uw eigen bedrijfslogo, het is toch uw familiebedrijf!

Bent u voornemens uw familiebedrijf over te dragen of te verkopen dan voegt een accountant in business zeker meerwaarde toe. Strategische kopers zijn altijd bereid meer te investeren in een financial & operational excellence organisatie, zeker met een (parttime) accountant in uw business team op de sleutelpositie van financien.

Kosten

Het uitgangspunt is dat wij budgetneutraal, dus zonder meerkosten uw management team versterken met een accountant in business. Door het vervangen van uw externe accountant voor een interne accountant en het budget als kostendrager in te zetten ontstaan er al snel mogelijkheden voor een interne parttime CFO functie. Met name voor MKB ondernemingen met een jaaromzet tussen € 5 miljoen en  €12 miljoen is deze nieuwe vorm van accountancy zeer aantrekkelijk.

Werkwijze sliderafbeelding

Neem nu contact met ons op voor meer informatie!