Sliderafbeelding Accountant in Business

Accountant in business

Een interne accountant als (parttime) CFO voor MKB familiebedrijven.

Over ons

Alle accountants staan ingeschreven in het NBA register, hierdoor is professionaliteit geborgd. Accountants beperken risico’s en controleren voor het publieke belang. Accountants in business gaan een stap verder door verantwoordelijkheid te nemen in de functie van CFO. Een (parttime) interne accountant is om deze reden altijd interessant voor ondernemingen. Maakt u zich geen zorgen over de kosten want voor MKB familiebedrijven met een omzet < € 12 miljoen zoeken we gezamenlijk naar een budgetneutrale oplossing. Zonder kostenverhogingen versterkt u uw familiebedrijf met een accountant in business in de functie van (parttime) CFO.  

Naast het versterken van MKB familiebedrijven zetten we onze competenties en kennis ook maatschappelijk in voor stichtingen, verenigingen en startups, zoals:

Smaakparels

Wij ondersteunen Smaakparels door de rol van voorzitter op ons te nemen. Smaakparels is een samenwerkingsverband van 30 bedrijven in de Top van Limburg die kiezen voor producten uit de streek (van grond tot mond)

Chi Centrum

Faciliteren van zorgvragers en verbinden van therapeuten verhoogt de kwaliteit en resultaat bij integrale behandelingen. Als kwartiermaker ontwikkelen wij een centrum in het Rijk van Nijmegen voor Westerse en Oosterse therapieën.

Sliderafbeelding Accountant in Business

Neem nu contact met ons op voor meer informatie!